Daiana si Cristian

Un alt album cu fotografii realizate de Aurel Virlan.


înapoi sus
Daiana

Am primit de curand fotografiile si filmul de la nunta si am fost amandoi in culmea fericirii. Calitatea pozelor si originalitatea intrec orice asteptari – asteptari venite de la o persoana mofturoasa si exigenta :-))))
Sunt pur si simplu superbe – intreaga familie si toti prietenii au ramas "ca la dentist" cand le-am aratat albumul – am facut deja o multime de recomandari.
Nu am pricep sa descriu prima impresie cand am deschis albumul. Mai bine va faceti programare sa vedeti in realitate portofoliul lor si apoi cu siguranta va veti fixa nunta in functie de disponibilitatea echipei (fotograf si cameraman) ;-)))
Mult succes!

Daiana

Noi am fost putin bulversati pt ca a inceput ploaia aproape imediat dupa ce am iesit din biserica si abia facusem cateva poze, dar pana la urma fotografiile cu umbrela din Piata Sfatului – Brasov au fost extraordinare, cele mai originale si de mare efect – fara niciun scenariu.. le ador :-)))

Plus prezentarea povestii – de la pregatiri pana la hora miresei spre dimineata – te face sa retraiesti de fiecare data momentele emotionante de parca totul a fost ieri.

Noi suntem deosebit de incantati!!! in cateva cuvinte: MERITA!!! si voi meritati sa alegeti pe cei mai buni http://www.fotonunti.ro
:-))

relu

Ne bucuram foarte tare ca am reusit sa va incantam.
Imi pare cumva rau ca nu am putut ajunge eu la nunta voastra dar in acelasi timp sunt bucuros ca ati avut incredere in mine si in recomandarea pe care v-am facut-o, in Aurel Virlan.