Despre mine

 

Sunt Relu Calota.

Din 1998 lucrez intr-una din cele mai importante televiziuni din Romania. Meseria aceasta
m-a dus de multe ori in locuri de tot felul si m-a pus in situatii in care nu toata lumea ajunge. Pot spune ca am fost norocos. Am vazut de toate si bune si rele, dar cel mai mult mi-a placut ca nu faceam acelasi lucru in fiecare zi. Atunci cand filmezi stiri de televiziune trebuie sa fii pregatit pentru absolut orice. Meseria asta te pune in fata unor evenimente de tot felul, care nu se mai repeta. Ajungi sa vezi multe lucruri si sa traiesti situatii din cele mai diverse, unele placute altele mai putin, unele periculoase, altele nu. Stirile de televiziune m-au ajutat foarte mult in ceea ce fac acum, fotojurnalism de nunta. Cat am fost cameraman de stiri am invatat ca trebuie sa fiu la locul potrivit, sa astept sa se intample ceva, sa nu ma implic in desfasurarea evenimentelor din fata camerei. Am invatat sa am rabdare, pentru ca numai asa se pot surprinde cele mai sensibile gesturi, cele mai naturale reactii. Atata vreme cat lucrezi cu oameni simpli, care sunt in fata camerei poate pentru prima oara, e bine sa-i stresezi cat mai putin pentru a scoate cele mai bune fotografii cu ei.

Va multumesc si sper sa gasiti si lucruri interesante pe aici...

As vrea sa va rog cateva lucruri: sa va purtati civilizat pe acest blog, sa folositi un limbaj adecvat si sa discutam la obiect numai cand avem ceva de spus. Mesajele care nu sunt constructive si nu folosesc nimanui sau sunt pur si simplu balarii vor fi sterse.

 

înapoi sus
Deea

…in viata cautam pentru orice ne dorim "acel ceva", noi am dorit sa putem retrai nunta cu emotiile ei de fiecare data cand deschidem albumul, asa ca am cautat si noi "acel ceva"…..si nu a fost usor, dar l-am gasit!
Relu Calota a fost "acel ceva" al nuntii noastre!….pe care-l cautam cu toti.

Multumim, Silviu si Andreea

daniela eremia

Organizarea unei nunti perfecte, asa cum isi doresc toti mirii sa le fie cea mai importanta zi din viata lor, poate fi extrem de dificila. Gasirea oamenilor potriviti in care sa ai incredere totala pune in dificultate fiecare mire. Cel mai greu a fost pentru noi sa gasim acel fotograf si acel cameraman care sa poata reda prin imagini emotiile si trairile din acea zi unica…dar am gasit nu doar asta ci si ceva in plus la voi. Cand am vazut rezultatele voastre ne-am dat seama de ce se numeste "arta fotografica". Ati reusit sa ne faceti sa lacrimam si sa ne emotionam de cate ori revedem produsele voastre. Felicitari !

Va multumim ca existati, Daniela si Adrian

Mihai

Draga Relu – eram inca copii cand ai cumparat primul aparat de fotografiat cu pentaprisma de la vecinul meu de la etajul doi – era un aparat nemtesc parca… A trecut ceva vreme de atunci sa fie 10-15 ani??? O viata de om, prin ocularul aparatului de fotografiat – oh da. O pasiune mai intai si apoi o meserie. Ferice tie!
Numai ganduri bune,
Al tau prieten,
Mihai

relu

Merci Mihai…