Domnica si Dragos

La nunta Domnicai si a lui Dragos am trecut prin mari emotii pentru ca la pregatiri mi-a sarit oglinda de la unul din aparate. Am pus mana pe telefon sa rog pe cineva sa-mi aduca un aparat pentru ca nu puteam sta doar cu unul.
I-am pus pe drumuri pe Nic si pe Dragos. Nic a reusit sa ajunga primul, asa ca, la cununia civila, am avut  doua camere, ba chiar mai mult, a ramas si el sa ma ajute pentru ca nu-mi revenisem complet. Oricum le multumesc la amandoi din suflet.
Despre miri pot spune ca… au fost putin altfel. Au mers cu motocicleta cu atas, au suportat foarte bine caldura, mai bine dacat mine. Pana la nunta lor, credeam ca stau suficient de mult de vorba cu mirii. De data asta, am ceva sa-mi reprosez…
Domnica si Dragos au avut o nunta foarte draguta la cort…un imens cort alb. Numai ca nu mi-am imaginat de niciun fel ca in acea curte nu este si un loc umbros, unde sa poata fi organizata cununia religioasa. Lucrul pe care mi-l reprosez este ca n-am intrat in mult mai multe detalii in discutiile avute inaintea nuntii…le-as fi putut macar sugera sa nu programeze cununia religioasa la o ora imposibila, pe acea pajiste. Asta este, toata viata inveti…..in viitor  voi fi mult mai atent la partea organizatorica a nuntii.
Cu toate astea, consider ca m-am descurcat onorabil sub soarele acela orbitor. Domnica si Dragos in mod cert au fost la inaltime, chiar daca a fost greu de suportat atata caldura.
Sesiunea foto am realizat-o impreuna cu Dragos Stoica intr-o alta zi, dupa nunta.
Dar gata, nu va mai tin…
Casa de piatra si vizionare placuta!

înapoi sus
catalina

SUNT EXTRAORDINAR DE FRUMOASE POZELE….FELICITARI DIN NOU

Dragos

Nu ne-a fost greu deloc sa alegem fotograful. De fapt, imediat dupa ce am iesit de la expozitia lui am hotarat sa ne faca Relu pozele de nunta. Fotografiile lui spun mult mai mult decat orice filmare. Toata lumea se minuneaza, chiar si noi inca ne minunam. Albumul e superb realizat si prezentat; "Opera de arta", cum a spus unchiul meu a carui poezie e in album. Profesionist ar fi un cuvant prea tehnic pentru a-l caracteriza pe Relu; maestru cred ca ar fi un cuvant mai potrivit. Multumim!